dijous, 20 de desembre del 2012

Festival de Nadal 2012: Tú si que vales!

Aquest any, en el marc del Festival de Nadal, els  alumnes del CEE Verge de la Cinta van   presentar en  directe, la Gala final del Concurs televisiu : TÚ SÍ QUE VALES!!!
TÚ SÍ QUE VALES! és un concurs de talents, produït per Gestmusic per Telecinco i que el passat 5 de desembre vam poder  veure en directe en el  Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa .
L’ objectiu del concurs , com bé sabeu, és descobrir nous talents en el panorama artístic d’arreu de Catalunya, podent participar artistes de qualsevol camp, com el ball, el cant, els malabars, la màgia, l’ humor, les imitacions o qualsevol altra disciplina en la qual es mostri alguna habilitat especial.
Els aspirants a participar en aquest concurs  es van presentar a càstings previs, que van tenir  lloc a diverses ciutats de les Terres de l’Ebre.  L'elecció va seguir la mateixa dinàmica que en les gales a l'hora d'escollir als participants: actuar enfront del jurat ,  aquest els valora i els comunica si passen o no a la següent fase.
Volem felicitar principalment als artistes i  a tot l’equip de professionals de Verge de la Cinta que ha fet possible un espectacle de tant de nivell i  qualitat.


Com cada any, vam preparar el Programa del Festival amb il·lusió.
Program a Festival 12

En el programa hi vam incloure un codi qr per tal que els assistents al Festival poguessin gaudir de les fonts d'inspiració. També podeu accedir a aquests continguts fent un clic en aquest ENLLAÇ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada